Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2019 . - Bok . - 239 sider
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
I Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker holder Anne-Kat.Hærland, Björn Svensson og Martin Fjeld seg til det de er best på. Dette er en bok om mat fra en av Norges beste kokker, og om brød fra en supergod surdeigsbaker, ført i penn av en av Norges mest slagferdige kvinner. Kokken komponerer rettene, bakeren baker og komikeren binder det hele sammen med morsomme, men også seriøse og lærerike tekster om alt fra restaurantanmeldere til mattrender og ryddeekspertenes urealistiske tips om hvordan man skal holde hus, hjem og kjøkken prikkfritt. Anne-Kat. Hærland har også intervjuet og skrevet om Björn Svensson og Martin Fjeld, slik at du blir bedre kjent med både kokken og bakeren og deres drivkraft til å bringe ingredienser og smaker til nye høyder. Ikke la deg skremme av at Björn Svensson er Michelin-kokk eller av at Martin Fjeld lager Norges beste surdeigsbakst. Rettene i denne boka er enkle å lage, fremgangsmåtene er tydelig forklart. Og smakene er av en annen verden. Tekstene som binder det hele sammen, kan du lese på senga, eller mens maten godgjør seg i ovnen. Dette er et kinderegg av en bok. Anne-Kat. Hærland er prisbelønt komiker og forfatter, også kjent fra «Nytt på nytt». Björn Svensson har drevet Oscarsgate restaurant og Fauna, nå driver han Galt. Han har fått Michelin-stjerne for alle tre. Martin Fjeld er baker som har spesialisert seg på surdeig. Han står bak Ille brød. Foto av Sune Eriksen.
Hylleplass:
641.5 HÆR
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte FagbøkerPå hylla
En bok om mat fra surdeigsbakeren Martin Fjeld, den prisbelønte Michelin-kokken Björn Svensson, og komikeren Anne Kat. Hærland. Hærland har intervjuet og skrevet om kokken og bakeren, i tillegg til tekster om alt fra restaurantanmeldere og mattrender til ryddeekspertenes urealistiske tips om hus og hjem. Oppskriftene i boka er enkle å lage og fremgangsmåtene er tydelig forklart. Omtalen er utarbeidet av BS.

Inn med sølvskje : Bagatellemat gjort forståelig


av Anne-Kat Hærland (Anne Kat Hærland & Eyvind Hellstrøm ; fotograf: Trygve Indrelid)
Bok utgitt 2007
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker q 641.5 HÆR)
Bestill Husk denne

Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker


av Anne-Kat Hærland (Anne-Kat. Hærland, Björn Svensson, Martin Fjeld ; foto: Sune Eriksen)
Bok utgitt 2019
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker 641.5 HÆR)
Bestill Husk denne

Krig og fred og religion og politikk og sånn


av Anne-Kat Hærland
Bok utgitt 2005
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Skjønnlitteratur HÆR)
Bestill Husk denne

Latterlig enkelt, latterlig godt : favorittoppskrifter og husholdningstips


av Anne-Kat Hærland (Anne-Kat. Hærland ; foto: Trygve Indrelid)
Bok utgitt 2014
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5 HÆR)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Kokken, bakeren, hun komikeren
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom