Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2017 . - Bok . - 179 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
100 oppskrifter!. Prisbelønt forfatter. I Norge kan vi høste fantastiske smaker rett fra naturen. Den store høsteboka gir deg alt du trenger å vite for å finne, høste og tilberede en lang rekke bær og vekster som vokser over hele landet. Her formidles det beste fra norsk natur og sanketradisjon. Tradisjonelle metoder og oppskrifter får en ny vri med spennende fremgangsmåter forfatteren har utviklet gjennom en årrekke. Kirsten Winge øser av sin lange erfaring som sanker, jeger, biolog og villmarkskokk. Og hun gir deg fabelaktige oppskrifter som moltesirup, ostekake med geitramsgelélokk og tyttebærgløgg! I «Den store høstboka» får du høstetips for nesten hele året: Sommer og tidlig høst byr naturlig nok på flest arter, men tranebærsesongen begynner så snart snøen smelter, og einerbær kan plukkes med ski på beina! Kirsten Winge er en av våre mest prisbelønte kokebokforfattere. For «Bærboka» (2013) og «Perfekt viltkjøtt» (2016) fikk hun henholdsvis sølv og bronse i den internasjonale finalen i Gourmand World Cookbook Awards. I 2015 fikk hun Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.
Hylleplass:
q 641.3 WIN
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje FagbøkerPå hylla
Denne boka forteller alt du trenger å vite for å finne, høste og tilberede en rekke bær og vekster som vokser over hele landet. Forfatteren beskriver hele prosessen fra sanking til foredling og lagring. Boken inneholder 100 oppskrifter på saft, sylte og andre godsaker som ostekake med geitrams, tyttebærgløgg og multesirup. Rikt illustrert med bilder som kan brukes til artsidentifikasjon. Boka kan brukes av både nybegynnere og mer erfarne sankere. Kirsten Winge er biolog og har tidligere gitt ut en rekke bøker om bruk av råvarer fra naturens spiskammers.

Bærboka : alt om bær fra natur og hage


av Kirsten Winge (Ove Bergersen (foto))
Bok utgitt 2013
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 641.647 WIN)
Bestill Husk denne

Man tager en elg : feltbehandling, partering, oppskrifter


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Kåre Vidar Pedersen ; matfoto: Esten Borgos)
Bok utgitt 2011
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker 641.691 WIN)
Bestill Husk denne

Man tager et rådyr : feltbehandling partering oppskrifter


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Kåre Vidar Pedersen ; Matfoto: Esten Borgos)
Bok utgitt 2008
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker 641.691 WIN)
Bestill Husk denne

Mat på bålet


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Arne Nohr)
Bok utgitt 2019
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 641.578 WIN)
Bestill Husk denne

Norske bær : fra natur og hage


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Ove Bergersen [fotograf])
Bok utgitt 2009
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker q 641.647 WIN)
Bestill Husk denne

Den store høsteboka : Alt du trenger å vite om høsting og bruk av bær og vekster


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Arne Nohr (foto))
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.3 WIN)
Bestill Husk denne

Ville bær : rå smak


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Arne Nohr)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker 641.6 WIN)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Den store høsteboka : Alt du tr
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom

Fra trefflista