Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2011 . - Bok . - 189 s.
Bokmål
Sjanger:
Hylleplass:
641.691 WIN
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte FagbøkerPå hylla
Forlaget skriver om boka:
Ei bok om skogens konge fra skuddet til tallerkenen.
Delen Hvorfor tager man en elg? tar for seg det unike ved elgen, både som jaktobjekt og råvare.
Delene Feltbehandling av elg og Fra slakt til kjøtt viser hvordan du best tar vare på kjøttet fra skogen til bordet eller fryseboksen. Gode illustrasjoner viser deg trinn for trinn hvordan du går fram, enten du har skutt elgen selv eller kjøpt den som slakt.
Delen Nyttige råd inneholder det du trenger å vite om oppbevaring, opptining, tilberedning og mye mer.
Hoveddelene Hva tager man til elg? og Oppskrifter gir deg, foruten gode råd om krydder og tilbehør, 120 lekre oppskrifter på varierte, tradisjonelle og nyskapende retter som du ikke trenger å være en mesterkokk for å lage.
Vel bekomme!

Side
Hvorfor tager man en elg?11
Feltbehandling av elg17
Fra slakt til kjøtt23
Nyttige råd39
Hva tager man til elg?47
Malt elgkjøtt61
Elgsteik83
Elgbiff97
Gryter113
Supper125
Innmat133
Pålegg av elg137
Elg på grillen og i bålglørne145
Røkt elgkjøtt153
Speket/tørket elgkjøtt157
Diverse retter av elg163
Tradisjon med bruk av elgkjøtt179
Snodigheter om elg186
Litteraturliste187
Stikkord189

Bærboka : alt om bær fra natur og hage


av Kirsten Winge (Ove Bergersen (foto))
Bok utgitt 2013
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 641.647 WIN)
Bestill Husk denne

Man tager en elg : feltbehandling, partering, oppskrifter


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Kåre Vidar Pedersen ; matfoto: Esten Borgos)
Bok utgitt 2011
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker 641.691 WIN)
Bestill Husk denne

Man tager et rådyr : feltbehandling partering oppskrifter


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Kåre Vidar Pedersen ; Matfoto: Esten Borgos)
Bok utgitt 2008
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker 641.691 WIN)
Bestill Husk denne

Mat på bålet


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Arne Nohr)
Bok utgitt 2019
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 641.578 WIN)
Bestill Husk denne

Norske bær : fra natur og hage


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Ove Bergersen [fotograf])
Bok utgitt 2009
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker q 641.647 WIN)
Bestill Husk denne

Den store høsteboka : Alt du trenger å vite om høsting og bruk av bær og vekster


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Arne Nohr (foto))
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.3 WIN)
Bestill Husk denne

Ville bær : rå smak


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Arne Nohr)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker 641.6 WIN)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Man tager en elg : feltbehandli
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom