Hva lager en av Norges mest kjente kokker til middag en helt vanlig tirsdag? Spiser familien Moi fredagstaco? Og hva lager kokken når han får venner, naboer eller svigerforeldre på besøk? I denne boka får du Trond Mois beste oppskrifter, samlet, utviklet og finpusset gjennom en årrekke: Grillmat, skalldyr, sandwicher, salater, patéer, biffer og sauser, frokoster og desserter, husmannskost, festmat og snacks til de fleste anledninger. Moi deler også sjenerøst av tips og triks om alt fra tilberedning og råvarer til kjøkkenredskaper og konserveringsmetoder. Skal du bare ha én kokebok på kjøkkenet, trenger du denne.
Hva lager Trond Moi, en av landets mest kjente kokker, til middag på en helt vanlig tirsdag? Og hva serverer han når han har familie eller venner på middagsbesøk? I denne kokeboka blir vi med hjem på kjøkkenet til Moi. Han deler over 100 av sine beste oppskrifter, som han har samlet og utviklet gjennom en årrekke. Her finner vi alt fra sandwicher og salater til grillmat, husmanskost, festmat og snacks. Kokken gir også tips om råvarer, kjøkkenredskaper og tilberedningsmetoder. Omtalen er utarbeidet av BS.