Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Bilde mangler
q 641.5 BRI
259 s.
Boka inneheld om lag 200 av Arne Brimis aller beste oppskrifter. Her finn du rettar som har utvikla seg gjennom meir enn tjue år, og som utgjer plattforma i Brimis filosofi, naturens kjøken. Brimi har alltid vore oppteken av å leite etter den rette smaken, smaken av det opphavlege, av norsk natur, luft og vatn. Råvarene har stort sett vore dei same, men framgangsmåten har endra seg over tid og står i dag fram som betre og enklare. Har register.
82-05-37403-1 : Nkr 349.00 . - 978-82-05-37403-4 : Nkr 349.00
0568829
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte FagbøkerPå hylla

Brimis beste : dei beste oppskriftene, den beste smaken, den beste opplevinga


av Arne Brimi (foto: Nina Dreyer hensley og Jim Hensley)
Bok utgitt 2011
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker q 641.5 BRI)
Bestill Husk denne

Julehøgtid : den beste maten og dei gode tradisjonane


av Arne Brimi (Arne Brimi, Arne Hjeltnes ; foto: Mette Møller)
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Jul q 641.5 BRI)
Bestill Husk denne

Norges nasjonalretter : en matglad reise i vårt eget land


av Arne Brimi (Arne Brimi, Ardis Kaspersen)
Bok utgitt 1999
Ledig (Avd.: Tangvall, voksne - Plassering: Magasin q 641.59481 BRI)
Bestill Les e-bok Husk denne

Til bords med Ibsen


av Henry Notaker (oppskrifter ved Arne Brimi ; matbilder ved Bengt Wilson)
Bok utgitt 1994
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker q 641.59481 NOT)
Bestill Les e-bok Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Brimis beste : dei beste oppskr
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom