*0010239085
*003NO-LaBS
*00520211108191814.0
*007t
*008 b1991 xx e 0 nob d
*00901131nam 22003251
*019 $bl
*020 $a82-7627-001-8$qib.$cNkr 175.00
*035 $a(NO-LaBS)319440(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0021263
*08274$qNO-OsBA$a641.5
*090 $c641.5$dBAN
*1001 $aBang, Karen Dorothea$d1756-1839$_12830100
*24510$aFuldstændig norsk kogebog$btil brug såvel i større som mindre husholdninger$cav Karen Dorothea Bang ; forord og mathistoriske kommentarer ved Henry Notaker ; praktiske råd og etterord ved Hroar Dege
*260 $aArendal$bKilden$c1991
*300 $a135 s$bill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*4901 $aKulturhistorisk bibliotek
*500 $a1. utg.: 1835
*5058 $aBibliografi: s. 135
*655 4$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$_42829300
*655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2Bokbasen AS$_42829300
*690 $aKulturhistorie
*690 $aMatlaging
*690 $aMatretter
*690 $aNorge
*690 $aOppskrifter
*7001 $aDege, Hroar$d1930-$eMedarb.$_12830300
*7001 $aNotaker, Henry$d1941-$eMedarb.$_10155100
*7400 $aTil brug såvel i større som mindre husholdninger
*830 0$aKulturhistorisk bibliotek$_12830200
^