
Gastronomi : til bords med historien
Henry NotakerNotaker, Henry 641.01 NOT
Bok Bokmål utgitt 1986
Hylleplass: Ledig
- Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (hylleplass: 641.01 NOT)
*0010156931 *003NO-LaBS *00520211108191446.0 *007t *008 b1986 xx e 0 nob d *00901246nam 22003971 *019 $bl$etd$fv *020 $a82-03-15292-9$qib.$cNkr 198.00 *035 $a(NO-LaBS)152225(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0018410 *0827 $a641.01$qNO-OsBA *0827 $a641.509$qNO-OsBA *08274$qNO-OsBA$a394.1 *08274$qNO-OsBA$a641.01 *090 $c641.01$dNOT *1001 $aNotaker, Henry$d1941-$6(NO-LaBS)156931-1$_10155100 *24510$aGastronomi$btil bords med historien$cHenry Notaker *260 $aOslo$bAschehoug$c1986 *300 $a379, [1] s.$bill.$c24 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *385 $mGruppe med spesielle behov$aLeselig skrift$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1009$2nortarget *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)156931-1 *500 $aBibliografi: s. 368-[374] *5218 $aGod, leselig skrift *65007$aKulturhistorie$2Bokbasen AS$9nob$_41051600 *65007$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nob$_41081300 *65017$aSpise- og drikkeskikker$2bibbi$_41321300 *65027$aGastronomi$2bibbi$_41339500 *690 $aDrikkevarer *690 $aFilosofi *690 $aHistorie *690 $aKulturhistorie *690 $aMatlaging *690 $aMatvarer *690 $aTeori *7400 $aTil bords med historien ^