
Søt bakst
Elin Vatnar Nilsen ; foto: Elin Vatnar NilsenNilsen, Elin Vatnar 641.86 NIL
Bok Bokmål utgitt [2019] Kokebøker
Hylleplass: *001819142 *003NO-LaBS *00520211108191930.0 *007t *008190621s2019 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-429-6446-5$qinnbundet$cNkr 379.00 *0243 $a9788242964465 *035 $a(NO-LaBS)12022171(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150325017 *040 $bnor *08204$a641.865$223/nor$qNO-OsBAS *0830 $a641.86$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.86$dNIL *1001 $aNilsen, Elin Vatnar$d1971-$6(NO-LaBS)819142-1$_22162300 *24510$aSøt bakst$cElin Vatnar Nilsen ; foto: Elin Vatnar Nilsen *260 $aOslo$bEgmont Publishing$c[2019] *300 $a232 sider$billustrasjoner$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)819142-1 *500 $a"En oppskrift 60 deilige bakverk" - Tittelside og omslag *5208 $aKrem.no sine beste Tangzhong-triks! Etter to tidligere boksuksesser kommer en av Norges største bakebloggere, Elin Vatnar Nilsen, endelig med sin tredje bok. Denne gangen handler det om den herlige, søte gjærbaksten - det mest populære og etterspurte temaet på bloggen hennes. *65007$aBakverk$2Bokbasen AS$9nob$_41544300 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2Bokbasen AS$_42829300 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2Bokbasen AS$_42829300 *85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/17/50/150325017/productimage_ORG_dcfec9941b3d30fc364ade112792cc37822616c0.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *90010$aVatnar Nilsen, Elin$jNO$zNilsen, Elin Vatnar$_28202700 ^