
Glutenfri baking : brød og søte favoritter
Susanne Hovenäs & Malin Randeniye ; foto Eva Hildén ; oversatt fra svensk av Camilla JensenHovenäs, Susanne · Bok · Bokmål · utgitt [2019] · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.81 HOV
Ikke ledig
ca. 2 - 3 uker ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011017115 *00520201026102808.0 *007ta *008190124t2019||||no# ###e#|||||00|#0#nob|d *00900000cam#a2200000#c#4500 *019 $bl *020 #$a9788274889095$cNkr 349.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)12124753(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150309935 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda *041 $anob$hswe *082 $a641.815$qNO-OsBAS$223/nor *090 $c641.81$dHOV *1001#$aHovenäs, Susanne$d1970-$0(NO-TrBIB)1499865477413$4aut$_26658900 *24510$aGlutenfri baking :$bbrød og søte favoritter$cSusanne Hovenäs & Malin Randeniye ; foto Eva Hildén ; oversatt fra svensk av Camilla Jensen *246 $aBaka glutenfritt :$bmatbröd och söta favoriter$iOriginaltittel: *250 $a1. utgave *264 $a[Oslo]$bSolumbokvennen$c[2019] *300 #$a125 sider$billustrasjoner$c25 cm *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 #$abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *386 #$bNO$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)9020915$2bokbas *386 #$bSE$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)1499865477413$2bokbas *386 #$bSE$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)1499865477414$2bokbas *386 #$bSE$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)1560508703229$2bokbas *520 #$aBrød og kaker av alle slag - her er hele familiens favorittbakst i glutenfri utgave! Dette er en inspirerende bok med oppskrifter for deg som liker å bake, uavhengig av erfaring, og som gjerne vil at alle skal kunne kose seg med nybakst - mettende muffins, syrlige matbrød og eventyrlige scones. Eller hvorfor ikke diske opp med kremfylte sjokolademakroner, raw food-støvsugere, søte sandkaker med bringebærsyltetøy og sprø havrekaramellkaker? I flere av oppskriftene er det også alternative forslag til melk og hvitt sukker, uten at det går på kompromiss med smaken. Her får du tips til hvordan du best kan lykkes med glutenfri bakst, og hvis du vil, kan du gjøre deg kjent med nye ingredienser som chiafrø, kokosolje og bjørkesøtt, og dessuten lære deg mer om glutenfrie melsorter og alternative søtningsmidler. *650 7$aBakverk$2bokbas$9nob$_41766000 *650 7$aGlutenfri kost$2bokbas$9nob$_43022800 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2bokbas$_42829300 *7001#$aHildén Smith, Eva$d1980-$0(NO-TrBIB)1499865477414$4ill$_26048500 *7001#$aJensen, Camilla$d1967-$0(NO-TrBIB)9020915$4trl$_26659000 *7001#$aRandeniye, Malin$d1983-$0(NO-TrBIB)1560508703229$4aut$_26659100 *8521#$h641.81$iH *85641$amedia.boknett.no$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.boknett.no/objects/35/99/150309935/productimage_ORG_a9d39a898003fe3144509b4d18604d08ad4533c3.jpg$3Omslagsbilde ^