Hopp over navigasjon
Kristiansand folkebibliotek
Hjemmeside
Søk
Mine Lån
Min profil
Kontakt oss
Kontaktdetaljer
Kontaktskjema
Forslagsskjema
Mer...
Avansert søk
Flere søkemetoder...
Søk i alfabetisk liste over søkeord
Kommandosøk (CCL)
Kikkhullet
Mobil-nettsider / webapp
Interesser
Huskeliste
Historikk
Mine stjernekast
Lukk meny
Lånernummer
PIN-kode
Vis
Glemt PIN?
Ny låner?
Forbli pålogget
Kristiansand folkebibliotek
Søkefelt
X
Avgrens
Medietyper
Bok
Film
CD
Lydbok
E-bok
Språkkurs
Søk bare etter
Tittel
Person
Emne
Beregnet på
Barn
Ungdom
Voksen
Vis kun ledige titler
Flere valg (År, Språk, m.fl)
Utgivelsesår
Fra
til
Språk
Velg språk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Bambara
Bengali
Bokmål
Bosnisk
Bulgarsk
Burmesisk
Dansk
Dari
Dinka
Engelsk
Eskimo
Esperanto
Estisk
Farsi
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Hebraisk
Hindi
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kinesisk
Kinyarwanda
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Mongolsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Norsk
Nynorsk
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Svensk
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Telugu
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Tyrkisk
Tysk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Må også inneholde:
Nytt søk
Avansert søk
Andre søkemetoder
Avansert søk
Søk i alfabetisk liste over søkeord
Kommandosøk (CCL)
Kikkhullet
Søk med mobilen
Katalogpost
*0010819576 *003NO-LaBS *00520211108191935.0 *007t *008191004s2019 no er 0dnob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-60626-8$qinnbundet$cNkr 399.00 *0243 $a9788202606268 *035 $a(NO-LaBS)12165837(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150322262 *040 $bnor *08204$a641.5$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.5$dHÆR *1001 $aHærland, Anne-Kat$d1972-$6(NO-LaBS)819576-1$_16132800 *24510$aKokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker$cAnne-Kat. Hærland, Björn Svensson, Martin Fjeld ; foto: Sune Eriksen *250 $a1. utgave *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2019 *300 $a239 sider$billustrasjoner$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)819576-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)819576-2 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)819576-3 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)15038382 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)2122280 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bSE$0(NO-LaBS)819576-4 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bSE$0(NO-TrBIB)1560508703415 *5208 $aI Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker holder Anne-Kat.Hærland, Björn Svensson og Martin Fjeld seg til det de er best på. Dette er en bok om mat fra en av Norges beste kokker, og om brød fra en supergod surdeigsbaker, ført i penn av en av Norges mest slagferdige kvinner. Kokken komponerer rettene, bakeren baker og komikeren binder det hele sammen med morsomme, men også seriøse og lærerike tekster om alt fra restaurantanmeldere til mattrender og ryddeekspertenes urealistiske tips om hvordan man skal holde hus, hjem og kjøkken prikkfritt. Anne-Kat. Hærland har også intervjuet og skrevet om Björn Svensson og Martin Fjeld, slik at du blir bedre kjent med både kokken og bakeren og deres drivkraft til å bringe ingredienser og smaker til nye høyder. Ikke la deg skremme av at Björn Svensson er Michelin-kokk eller av at Martin Fjeld lager Norges beste surdeigsbakst. Rettene i denne boka er enkle å lage, fremgangsmåtene er tydelig forklart. Og smakene er av en annen verden. Tekstene som binder det hele sammen, kan du lese på senga, eller mens maten godgjør seg i ovnen. Dette er et kinderegg av en bok. Anne-Kat. Hærland er prisbelønt komiker og forfatter, også kjent fra «Nytt på nytt». Björn Svensson har drevet Oscarsgate restaurant og Fauna, nå driver han Galt. Han har fått Michelin-stjerne for alle tre. Martin Fjeld er baker som har spesialisert seg på surdeig. Han står bak Ille brød. Foto av Sune Eriksen. *60014$aFjeld, Martin Ivar Hveem$d1985-$6(NO-LaBS)819576-2$_21760400 *60014$aHærland, Anne-Kat$d1972-$6(NO-LaBS)819576-3$_16132800 *60014$aSvensson, Björn$cKokk$d1976-$6(NO-LaBS)819576-4$_26735400 *65007$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nob$_41081300 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2Bokbasen AS$_42829300 *655 7$aPersonlige beretninger$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/227$9nob$2Bokbasen AS$_42677000 *7001 $aEriksen, Sune$d1975-$0(NO-TrBIB)2122280$efotograf$4pht$8m$_26735600 *7001 $aFjeld, Martin Ivar Hveem$d1985-$0(NO-TrBIB)15038382$eforfatter$4aut$8m$_26735700 *7001 $aSvensson, Björn$d1976-$0(NO-TrBIB)1560508703415$eforfatter$4aut$8m$_26735800 *85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/62/22/150322262/productimage_ORG_b502e11d6621b45a87c85d25fd4189d115ce550c.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *90010$aFjeld, Martin$jNO$zFjeld, Martin Ivar Hveem$_26735900 *90010$aHveem Fjeld, Martin Ivar$jNO$zFjeld, Martin Ivar Hveem$_26736000 *90010$aSvensson, Björn Johan Dong-Soo$jSE$zSvensson, Björn$_26736100 *90010$aSvensson, Björn Johan$jSE$zSvensson, Björn$_26736200 ^