Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"2.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
q 641.563 HEL
262 sider
Fokuset i denne boka er på det grønne, det jordnære og det enkle. I Hellstrøms grønne hemmeligheter gis grønnsakene stor plass på middagsbordet. Maten og oppskriftene er en kombinasjon av intuisjon, kunnskap om hva som fungerer på kjøkkenet, mangfold og en rendyrket enkelhet. Som Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan selv sier: «Hverdagsmaten vår hjemme handler om mangfold og enkelhet. Vår mat er en kombinasjon av at vi elsker grønnsaker sammen med sjømat og kjøtt, men også som en fullverdig middag. Jordnær mat handler om magi i grytene, om å skape et gyllent triangel av smak, konsistens og estetikk på varme tallerkener. Når vi står hjemme på kjøkkenet klare til å koke dagens middag, har vi alltid minst en grønn ingrediens med. Som solist eller som akkompagnement. Det gir oss en trygghet på linje med skipper'n Popeye som elsket spinat for styrke og sunnhet. Så enkelt har vi det også.»
978-82-489-2828-7 : Nkr 449.00
974525
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje FagbøkerPå hylla
Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte FagbøkerPå hylla
Vågsbygd, voksne Mat og drikkeUtlånt til 16/9/2025
Tangvall, voksne Mat og drikkePå hylla
I denne boken er det grønnsakene som får hedersplass på matbordet. Gjennom en lang karriere har Hellstrøm kokt, stekt, smakt og forsket seg frem til det han opplever som de gode smakskombinasjonene. To ting er gjennomgående i oppskriftene i denne boken: Mangfold og enkelhet. Grønnsakene kan være et ideelt følge til fugl, kjøtt og fisk, men de kan stå like støtt for seg selv som egne fullverdige måltid. Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan vil lære leseren hvordan man kan få til den fine balansen mellom smak, konsistens og estetikk på tallerkenen.

Bare Mat : fra mitt kjøkken


av Eyvind Hellstrøm (Kristin Jacobsen & Stian Broch)
Bok utgitt 2013
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5 HEL)
Bestill Husk denne

Bonjour Paris : steder vi liker å gå til


av Eyvind Hellstrøm ([tekst:] Eyvind Hellstrøm ; [foto:] Anita Rennan)
Bok utgitt 2019
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 647.9544 HEL)
Bestill Husk denne

Hellstrøm Jr. : 60 oppskrifter og gode tips


av Eyvind Hellstrøm
Bok utgitt 2012
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, barn, 1.etasje - Plassering: Faktabøker q 641.5 HEL)
Bestill Husk denne

Hellstrøms grønne hemmeligheter


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.563 HEL)
Bestill Husk denne

Hellstrøms hemmeligheter : mat med kjærlighet


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan ; matbilder: Anita Rennan)
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5 HEL)
Bestill Husk denne

Iskremfabrikken : brødrene Hellstrøms beste desserter


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Jan Hellstrøm)
Bok utgitt 2014
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 641.86 HEL)
Bestill Husk denne

Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen ; foto: Anita Rennan [Andreas Berge, Anders Bremnes ; tekstforfatter)
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker q 641.59 HEL)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Hellstrøms grønne hemmeligheter
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom