Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
q 641.59 HEL
200 s.
Kulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat. Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme!
978-82-489-2046-5
0592216
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte FagbøkerPå hylla
Én er glad i å lage mat, den andre er glad i å spise mat. Nå har Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen slått seg sammen og foretatt en kulinarisk rundreise i Norge og verden. De har blant annet besøkt Nord-Norge, Vestlandet, Tokyo, New York, Napoli, Mexico og Barcelona på jakt etter kunnskap om maten de spiser, råvarene de produserer, gode restauranter og dyktige kokker. Enkle, gode retter og råvarer er i fokus. Duoen deler tips, råd og selvsagt oppskriftene de har samlet på veien, på retter som Bresse-kylling, snegler, sushi og taco.

Bare Mat : fra mitt kjøkken


av Eyvind Hellstrøm (Kristin Jacobsen & Stian Broch)
Bok utgitt 2013
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5 HEL)
Bestill Husk denne

Bonjour Paris : steder vi liker å gå til


av Eyvind Hellstrøm ([tekst:] Eyvind Hellstrøm ; [foto:] Anita Rennan)
Bok utgitt 2019
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 647.9544 HEL)
Bestill Husk denne

Hellstrøm Jr. : 60 oppskrifter og gode tips


av Eyvind Hellstrøm
Bok utgitt 2012
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, barn, 1.etasje - Plassering: Faktabøker q 641.5 HEL)
Bestill Husk denne

Hellstrøms grønne hemmeligheter


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.563 HEL)
Bestill Husk denne

Hellstrøms hemmeligheter : mat med kjærlighet


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan ; matbilder: Anita Rennan)
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5 HEL)
Bestill Husk denne

Iskremfabrikken : brødrene Hellstrøms beste desserter


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Jan Hellstrøm)
Bok utgitt 2014
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 641.86 HEL)
Bestill Husk denne

Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen ; foto: Anita Rennan [Andreas Berge, Anders Bremnes ; tekstforfatter)
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker q 641.59 HEL)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Truls á la Hellstrøm : mesterko
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom