Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.3 MÆL
304 s.
Undertittel på omslaget: 51 hagevekster med 88 oppskrifter . - Spis hagen din! 51 vekster i hagen din som du kan spise med 88 tilhørende oppskrifter. Dette er oppfølgeren til fjorårets suksess Fra naturens spiskammer. Selv om du ikke har et stort grønnsaksland i hagen din er det mange av vekstene du allerede har i hagen som kan spises. Rabarbraen kan bli til en chutney og ikke bare en dessert, ringblomstene kan strøs over en salat, løvetannblomstene kan bli til en lekker gelé og tulipanbladene kan svøpe inn den rå laksen i en lekker forrett. Fra Hagens spiskammer er oppfølgeren til fjorårets suksess Fra naturens spiskammer, med samme lave terskel og ambisjon, spis vekstene rundt deg. Begynn gjerne i egen hage, langs veien der du bor eller i naboens hage! Boken beskriver et sekstitalls hagevekster, slik at du ikke tar feil av dem og presenterer dem på en enkel måte og bruker de samme vekstene i enkle, gjennomprøvde retter. Anne Mæhlum er til daglig matstylist og en dedikert hageeier som i denne boken fører sammen sine to store pasjoner i livet: hage og mat. Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley er to av Norges beste matfotografer og Nina har blomster og planter som sin pasjon.
978-82-05-49960-7
0590179
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte FagbøkerPå hylla
Tangvall, voksne Mat og drikke641.6Norli-19På hylla
Spis hagen din! 51 vekster i hagen din som du kan spise med 88 tilhørende oppskrifter. Dette er oppfølgeren til fjorårets suksess Fra naturens spiskammer. Selv om du ikke har et stort grønnsaksland i hagen din er det mange av vekstene du allerede har i hagen som kan spises. Rabarbraen kan bli til en chutney og ikke bare en dessert, ringblomstene kan strøs over en salat, løvetannblomstene kan bli til en lekker gelé og tulipanbladene kan svøpe inn den rå laksen i en lekker forrett. Fra Hagens spiskammer er oppfølgeren til fjorårets suksess Fra naturens spiskammer, med samme lave terskel og ambisjon, spis vekstene rundt deg. Begynn gjerne i egen hage, langs veien der du bor eller i naboens hage! Boken beskriver et sekstitalls hagevekster, slik at du ikke tar feil av dem og presenterer dem på en enkel måte og bruker de samme vekstene i enkle, gjennomprøvde retter. Anne Mæhlum er til daglig matstylist og en dedikert hageeier som i denne boken fører sammen sine to store pasjoner i livet: hage og mat. Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley er to av Norges beste matfotografer og Nina har blomster og planter som sin pasjon.

Fra hagens spiskammer


av Anne Mæhlum (Anne Mæhlum, Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley ; fagkonsulenter: Liv Aarvoll, Kristina Bjureke og Gr)
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Hovedbibl. magasin v - hentes av ansatte - Plassering: Fagbøker 641.3 MÆL)
Bestill Husk denne

Fra naturens spiskammer


av Anne Mæhlum (Anne Mæhlum, Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley ; fagkonsulent: Rolv Hjelmstad)
Bok utgitt 2016
Ledig (Avd.: Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje - Plassering: Fagbøker 641.6 MÆH)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Fra hagens spiskammer
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom