Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"5.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
q 641.2 SIM
181 sider
Gyllen sider laget på verdens beste epler for siderproduksjon. Denne boken er en sprudlende guide til sider fra Hardanger, hjertet av den norske siderproduksjonen. Siderens popularitet har økt enormt de siste årene, og i denne boken åpner et topplag av forfattere sidersmakenes verden for leseren. Merete Bø skriver om sidersmaking og over 40 førsteklasses sidere. Arne Hjeltnes forteller med skråblikk og varme om tradisjonene, menneskene og landskapet som har skapt sideren. Einar Simensrud tar leseren med på besøk til alle sidergårdene i regionen. Boken er utstyrt med vakre fotografier og kart over områdene. Det er en inspirerende guide både for dem som vil smake hjem-me, og de mange som reiser på sidersmaking i vakre Hardanger.
9788241959943 : Nkr 449.00
1003595
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

  Reserveringer :1
AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje FagbøkerUtlånt til 4/7/2025
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Hardangersider : : en guide til
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom